Kedves érdeklődő!

Több mint 20 éve foglalkozunk használt autókkal. A piac folyamatosan változik, a lehetőségek bővülnek és egyre szélesebb a kínálat. A vásárlók igényei egyre magasabbak; mindenki jó esztétikai és műszaki állapotú, leinformálható, legális eredetű gépkocsit keres

kedvező hitelkamatokkal. Továbbá a helyben történő, gyors ügyintézés és az autóvásárlással kapcsolatos teljes körű szolgáltatás; állapotfelmérés, hitelügyintézés, autóbeszámítás, csere, eredetvizsgálat és biztosításkötés,átírás helyben.

Mindezeket az igényeket tartottuk szem előtt, amikor 2001. Március 1-én Kalmár-autó 2001 Kft néven megnyitottuk kereskedésünket.

Kínálatunkban – az igényeknek megfelelően – különböző méret- és árkategóriájú autók szerepelnek. Természetesen lehetősége van használt autójának beszámítására is. Ha pedig eladná autóját, mi készpénzért megvásároljuk, vagy bizományos értékesítésre átvesszük.

A részletre vásárolni kívánó ügyfeleink több bank ajánlata közül választhatnak. Alacsony kamatozású hitelek igényelhetők, akár 1-8 évig terjedő futamidőre, CASCO és KEZES nélkül is.

Szakmailag felkészült kollégák segítik munkánkat. két értékesitő és egy értékesitési asszisztens

Ha sikerül kiválasztania az elképzeléseinek megfelelő gépkocsit, néhány órán belül jóváhagyott hitelszerződéssel, érvényes biztosítással, nevére átírva(okmányiroda nyitvatartásától függően)  átveheti.

Látogasson el hozzánk! Szeretettel várjuk!